Δώρα μοναδικά και πολλαπλά

Υπάρχουν κάποιες εκδηλώσεις στη ζωή μας, επαγγελματικές ή προσωπικές, που ένα δώρο θα τις κάνει αξέχαστες. Δώρα επίσης προσφέρουμε για να δείξουμε την εκτίμησή μας, να ενισχύσουμε μια επαγγελματική προσφορά, αλλά και σαν αναμνηστικά.

Στο Art Museum αντιμετωπίζουμε όλα τα δώρα σαν να τα προσφέραμε εμείς. Μαζί θα βρούμε το δώρο που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Όλα τα μικρογλυπτά που σχεδιάζουμε είναι ενυπόγραφα και συλλεκτικά, με προστιθέμενη αξία που κλέβει τις εντυπώσεις.

Ο Κατάλογός μας (εδώ) δίνει μια καλή εικόνα για το τι θα μπορούσε να σας ταιριάζει. Στη Φόρμα Ενδιαφέροντος περιγράψτε μας την “ιδέα σας” κι’ εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα.
Μαζί θα βρούμε το δώρο που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Φόρμα ενδιαφέροντος

  ΕΙΚΟΝΑ

  Δώρο με μια διαφορετική προσέγγιση σε press conference μεγάλης εταιρίας οικιακών συσκευών. Οι δημοσιογράφοι το λάτρεψαν γιατί για πρώτη φορά δεν πήραν ένα τυπικό δώρο.

  Δώρο γάμου με τα αρχικά του ζευγαριού, ημερομηνία, υπογραφή και πιστοποιητικό αυθεντικότητας αριθμημένο. Ποιος ή ποια δεν θα θυμάται αυτόν το γάμο;

  Μια ακριβή κατασκευή από ορείχαλκο και ανοξείδωτο ατσάλι, για δώρα σε εκλεκτούς συνεργάτες και όχι μόνο. Η Ελιά με τους πολλαπλούς συμβολισμούς της, σε σύγχρονη απόδοση.

  Τα δώρα μιας ναυτιλιακής εταιρίας πρέπει να είναι προσεγμένα, γιατί δίνονται σε επιχειρηματίες και στελέχη με κύρος. Μας επέλεξαν γι΄αυτό.

  Προωθητικά δώρα για μεγάλη αλυσίδα εστίασης. Πιθανά έχετε ένα δικό σας, καθώς παρήχθησαν εκατομμύρια.

  Η σειρά Sweet Greeks (τσίγκινα κουτιά με καραμέλες) ταξιδεύουν σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης. Συσκευασία μεγάλης εταιρίας ζαχαρωδών. Μια φρέσκια εικόνα στα “ταλαιπωρημένα” σουβενίρ.