Εικαστικές εγκαταστάσεις εξωτερικών ή εσωτερικών χώρων

Στο γραφείο ή στο σπίτι, ίσως υπάρχει ένας χώρος που μοιάζει ανολοκλήρωτος. Οι Εικαστικές Εγκαταστάσεις, που σχεδιάζουμε στο Art Museum δίνουν στο χώρο την “πινελιά” που θα τον μεταμορφώσει.  Σαν πρώτο βήμα ένα  φωτορεαλιστικό προσχέδιο θα βοηθήσει στην κατανόηση της πρότασής μας. Η εγκατάσταση μετά γίνεται με δική μας ευθύνη πάνω σε μια ιδέα που θα χτίσουμε μαζί.

Στη σελίδα Επιλεγμένα έργα (εδώ) θα πάρετε μια καλή εικόνα για το στυλ που ακολουθούμε, αλλά και ιδέες για το τι θα μπορούσε να σας ταιριάζει. Συμπληρώστε τη Φόρμα Ενδιαφέροντος  με μια περιγραφή ή και μια φωτογραφία κι’ μεις θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Φόρμα ενδιαφέροντος

  ΕΙΚΟΝΑ

  Είσοδος και υποδοχή ναυτιλιακής εταιρίας. Πέντε χρόνια μετά οι άνθρωποι της εταιρίας μας λένε ότι χαίρονται που μπαίνουν στο χώρο εργασίας τους. Για μας δεν υπάρχει καλύτερος έπαινος!

  Εικαστική εγκατάσταση σε υπαίθριο χώρο (BBQ), σπιτιού βορείων προαστίων. Σιδερένια 3μετρη κατασκευή που σέβεται την μινιμαλιστική διάθεση των ιδιοκτητών.

  Έργα που είχαν παρουσιαστεί σε 2 διαφορετικές εκθέσεις, εγκατεστημένα σε κυκλαδίτικα σπίτια. Το πως τοποθετείς ένα έργο είναι κι’ αυτό μια καλλιτεχνική πράξη.

  Φωτορεαλιστικά προσχέδια για την εγκατάσταση των έτοιμων Cutouts, από επιζωγραφισμένο ανοξείδωτο ατσάλι , γλάρων και πεταλούδων. Μια οικονομική λύση  που η απλή εγκατάστασή της επιτρέπει την συνδημιουργία.

  Παρεμβάσεις στην πέργκολα και εσωτερικά σε εστιατόριο. Με απλά υλικά μπορεί να μετατραπεί ένας χώρος σε κάτι ιδιαίτερο. (Σανίδες χρωματισμένες με παλ ημιδιαφανή χρώματα).